ВДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЮ УСТАНОВОЮ - ФІЛІППОВ, М. І.; ДОВБИК, К. С. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Системність процесу управління забезпечується розподілом державної влади між різними інститутами чи установами, комунікаційними проце- сами та тісним зв’язком між його структурними елементами за умов ефективного управління. Вдосконалення управління державними інститутами фактично пов’язано зі зміною існуючого укладу життя та реорганізацією зв’язків між підсистемами системи управління в державі.