ТРАНСФОРМАЦІЯ РЕГУЛЮЮЧИХ ФУНКЦІЙ ДЕРЖАВИ ДЛЯ КРАЇН З ВІДКРИТОЮ ЕКОНОМІКОЮ В УМОВАХ РОЗВИТКУ ГЛОБАЛІЗАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ - ІСОНКІН, О. О. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Сучасні вимоги до державного регулювання формуються під впливом сукупності зумовлених глобалізацією проблем, розв’язання яких можливе тільки за умови активної участі держави. Досвід розвинених країн свідчить, що умовами стійкого розвитку економіки є дотримання консенсусу націо- нальних інтересів країн і глобального економічного простору.