ГЕНЕЗА ПАТРІОТИЗМУ: КОМПЛЕКС НАУКОВИХ ПІДХОДІВ - Гула, Р. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Проаналізовано сутність поняття “патріотичне” як основи соціальнополітичного явища та соціально-духовного феномену патріотизму. Пода- ється власна класифікація наукових підходів до трактування патріотизму.