Національні інтереси України в умовах глобалізації світових процесів - Білошицький, С. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Проаналізовано співвідношення таких явищ, як глобалізація і національні інтереси держави. Стверджується, що у вітчизняній політичній науці дотепер не вироблено методології визначення національних інтересів. Пропонується система визначення і захисту фундаментальних, стратегічних і тактичних національних інтересів сучасної України в умовах поглиблення глобалізаційних процесів.