ФЕНОМЕН ІНФОРМАЦІЙНОГО СУСПІЛЬСТВА В КОНТЕКСТІ ЗАГАЛЬНОЦИВІЛІЗАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ЛЮДСТВА - Подоляка, А. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Формування інформаційного суспільства — складний, об’єктивно-історичний процес. Прояви інформаційного суспільства багатоаспектні і багато в чому суперечливі