ІНФОРМАЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНА БОРОТЬБА І ПОЛІТИЧНА БЕЗПЕКА ДЕРЖАВИ: УПРАВЛІНСЬКИЙ АСПЕКТ - Вознюк, П. Ф. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Визнання принципово іншого дискурсивного конституювання інформаційно-психологічної безпеки держави політичною елітою та на за- гальнодержавному рівні створення відповідної структури дасть можливість активно відстоювати свої національні інтереси в регіоні та у світі загалом.