Державотворчі процеси в Україні на переломних етапах історичного розвитку - Петров, Є. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Процеси, пов ’язані з проблемою державотворення, посилюються на переломних етапах історичного розвитку, коли загострюються протиріччя соціального, економічного, політичного характеру