МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІЧНА ДИПЛОМАТІЯ ГРЕЦІЇ ТА УКРАЇНИ - Артеменко, А. І. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Грецька підприємницька діяльність в Україні вже доволі значна, і ще є інші, невикористані можливості для подальшого розвитку. Економічний по- тенціал України дає змогу забезпечити більш значущу присутність України на грецькому ринку, зокрема – машинобудування, суднобудування, ме- талургійна, хімічна, електротехнічна промисловості та ін.