МІЖНАРОДНИЙ ТЕРОРИЗМ: ПРОТИРІЧЧЯ В ОЦІНЦІ ПРИЧИН І ЗАГРОЗ - Якібчук, В. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
При розгляді стану і протиріч у вивченні причин розгортання міжнародної терористичної діяльності існує небезпека надто поверхового трактування такого явища, як міжнародний тероризм.