ДИПЛОМАТІЇ ІРАНУ В МАРКЕТИ НГОВИХ СТ РАТЕГІЯХ - Дікарєв O. І .; Чай Хоанг Дiнь (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Іранська дипломатія забезпечує перетворення країни в регіонального лідера, демонструє активну політику в регіоні Близького і Середнього Сходу та одночасно позиціонує наступальну маркетингову стратегію за її межами.