СТ РАТЕГІЧНЕ ПАРТНЕРСТ ВО УКРАЇНИ І ПОЛЬЩІ В УМОВАХ БАГАТОПОЛЯРНОГО С ВІТУ* - МЕДВІДЬ, Ф. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
В умовах багатополярного світу важливими є двосторонні відносини з країнамисусідами. Проаналізовано українсько-польські відносини як стратегічне партнерство.