Розвідувальна та інформаційно-аналітична діяльність країн світу у сфері економіки - Бернадський, Б. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
В умовах загострення конкурентної боротьби у постбіполярному світі спеціальні служби поступово займають одне з чільних місць серед механізмів реалізації зовнішньої політики держави.