ЛЮДСЬКИЙ ПОТЕНЦІАЛ В АКСІОЛОГІЧНОМУ ВИМІРІ - ШКОНДА, В. В.; КАЛЬЯНОВ, А. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Можливості збереження й розвитку людського потенціалу в Україні не вичерпано. Забезпечення гідного існування громадян та розвитку людського потенціалу неможливе без високої якості життя, залучення механізмів забезпечення ефективності державного та регіонального управління щодо соціального розвитку.