Проблеми інноваційного підходу в державному управлінні в контексті сучасних теорій управління - Лазаренко, О. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Розглянуто основні інноваційні аспекти управлінської діяльності в державному управлінні.