ГЛОБАЛІЗАЦІЯ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ: КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ - МЕДВІДЬ, Ф. М.; ДИМАРЧУК, О. Л.; КУРЧИНА, Т. О. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
В умовах глобалізованого світу відбувається і глобалізація засобів масової інформації. Проаналізовано підходи до розуміння глобалізації засобів масової інформації та вплив цих процесів на глобальну інфраструктуру