ВПЛИВ ПОЛІТИЧНОЇ КУЛЬТУРИ МОЛОДІ НА ПОЛІТИЧНИЙ ПРАГМАТИЗМ - Чижова, О. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
За сучасних умов кризи в усіх сферах життя українського суспільства дослідження проблеми політичної культури молоді та політичного прагматизму може дати відповіді на питання, як знайти вихід із ситуації, що склалася, як побудувати демократичне, громадянське суспільство.