СНГ КАК ГЕОПОЛИТИЧЕСКИЙ ФЕНОМЕН - АШУРОВ, Векил (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
У процесі становлення СНД через об’єктивні та суб’єктивні причини її учасникам не вдалося виробити єдиної стратегії розвитку. Однак, розвиваючи позитивні тенденції в еволюції Співдружності, при належному забезпеченні механізмів виконання досягнутих домовленостей, СНД спроможний відіграти важливу роль у забезпеченні національних інтересів держав-учасниць