Основные направления исследования курдской проблемы - Назем, Дауд (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Дослідження курдської проблеми є одним з найбільш значущих і перспективних розділів сходознавства, надзвичайно актуальним у наші дні, коли ця проблема стає особливо важливою в міжнародних відносинах