“УКРАЇНСЬКЕ ПИТАННЯ” НА ЗАВЕРШАЛЬНОМУ ЕТАПІ ПЕРШОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ (1917–1918 рр.) - Хижняк, І. А. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2025)
Розглядається проблема недооцінки значення зовнішньої політики Центральною Радою та Директорією, особливо на початку її врядування. Підкреслюється, що уряди часто запізнювались з визначенням зовнішньополітичних пріоритетів і не мали чіткої концепції міжнародної політики.