КУЛЬТУРА ПОЛІТИЧНОГО ПРОТЕСТУ ЯК ЕЛЕМЕНТ ПОЛІТИЧНОЇ КУЛЬТУРИ - Гаращук, Є. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Культура політичного протесту складається не лише з комплексу уявлень, а також і з сукупності навичок та вмінь, що необхідні для ефективної політичної діяльності. Розвиток і вдосконалення таких поведінкових зразків впливає, у свою чергу, на становлення відповідної нормативно-ціннісної орієнтації як фактора для вдосконалення органів і установ влади, політичного режиму, державного ладу.