СОЦІАЛЬНИЙ ІНСТИТУТ PR В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНОЇ НЕСТАБІЛЬНОСТІ - СЛОБОДЯН, С. І. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Cоціальний інститут демократичного суспільства паблік рилейшнз є особливою формою організації, способом кристалізації й закріплення специфічних різновидів діяльності, пов’язаних із виконанням суспільно необхідного завдання – оптимізації взаємодії соціальних суб’єктів (індивідів, спільнот, організацій, соціальних інститутів) з їхньою зовнішньою та внутрішньою громадськістю. PR (Excellent Public Relations) спрямований на розбудову високоетичних довгострокових зв’язків із громадськістю. Cтратегічна мета України – входження у цивілізовану світову спільноту, де з громадськістю працюють чесно.