ФУНКЦІЇ ТА ПОВНОВАЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ - КРАСНОГОР, О. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Наведено аналіз сутності та змісту конституційно-правового статусу Президента України, його функцій та повноважень, місця Глави держави в системі органів державної влади, відносини Президента з парламентом та урядом.