ПРОБЛЕМИ СПІВВІДНОШЕННЯ ПОЛІТИКИ І МОРАЛІ У ПРАЦЯХ ПРЕДСТАВНИКІВ ФРАНКФУРТСЬКОЇ ШКОЛИ - КОЗАКЕВИЧ, І. О. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Розкрито базові напрями дослідження проблеми співвідношення політики і моралі у працях представників Франкфуртської школи. Аналізуються різні підходи вчених до осмислення понять моралі, індивідуальної автономії, потенцій і меж влади, ідеології, демократії. Продовжено дискусію про можливість поєднання політичних і моральних норм.