РОЗВИТОК ВІДНОСИН НОРВЕГІЇ ТА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ: ДОСВІД ДЛЯ УКРАЇНИ - Дахно, І. І.; Алієва-Барановська, В. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Досліджуються проблеми, пов’язані зі вступом Норвегії до Європейського Союзу. Матеріал викладено під кутом зору можливого практичного його використання Україною у її відносинах з Європейським Союзом.