СУТНІСТЬ ПОЛІТИЧНОЇ СТАБІЛЬНОСТІ: ІНДИКАТОРИ І ФУНКЦІЇ - Крап, А. П. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Проаналізовано сутність політичної стабільності, визначено індикатори виміру політичної стабільності, її суспільні функції, можливості формування політичної стабільності.