ВИБОРИ НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ УКРАЇНИ 2012 РОКУ: ЗАКОНОДАВЧІ ІННОВАЦІЇ ТА ЕЛЕКТОРАЛЬНІ ФЕНОМЕНИ - Медвідь, Ф. М.; Баран, В. В.; Курчина, Т. О. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Здійснено ґрунтовний аналіз фундаментальних особливостей передумов та результатів виборів народних депутатів України VII скликання крізь призму історичної еволюції вітчизняної парламентської демократії.