ПОНЯТТЯ МЕХАНІЗМУ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ У СФЕРІ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО І ПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ - огли Гусейнов, Мохлат Йолчу (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Створення системи прогнозно-програмних документів, що відображають особливості сучасних суспільно-економічних відносин, є необхідною умовою формування ефективної системи управління соціально-економічним і промисловим розвитком.