ІНФОРМАЦІЙНА ВІЙНА ЯК ДІЄВИЙ ФЕНОМЕН ПРОТИСТОЯННЯ В СУСПІЛЬНО-ПОЛІТИЧНІЙ БОРОТЬБІ - Кирильчук, Є. О. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Інформаційні війни у ХХІ ст. — явище надто поширене, складне і неоднозначне. Вони посилюють і ускладнюють протистояння між державами, суспільствами, що потребує розробки все нових запобіжних засобів та боротьби з такими війнами.