ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГЕНДЕРНИХ ВІДНОСИН у ХХІ Ст. - Шконда, В. В.; Кальянов, А. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Гармонізація розвитку гендерних відносин у ХХІ ст. потребує реалізації системних заходів в галузі права, суспільних, соціальних та економічних від- носин, інтеграції зусиль щодо надання чоловікам і жінкам рівних можливостей користуватися всією сукупністю прав та основних свобод, сприйнят- тя цілісної гендерної картини соціуму, наукового визначення тенденцій гендерних змін, їх розвитку і перетворень.