ПРІОРИТЕТИ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ В ГАЛУЗІ КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ - Ліснича, В. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Державна політика у галузі культури та діяльність органів влади спрямовані на створення цілісної системи забезпечення, відповідними скла- довими якої стало концептуальне, інституційне, кадрове, фінансове, нормативно-правове забезпечення, формування цілісного культурного про- стору, подолання негативних соціокультурних наслідків економічних негараздів та духовного вакууму.