ТРАНСФОРМАЦІЯ ВЛАДИ, НАРОДНИЙ СУВЕРЕНІТЕТ У СУЧАСНІЙ УКРАЇНІ І ПРОБЛЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ - Хоменко, О. С. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Розглянуто проблему прав і свобод людини в Україні в контексті трансформації влади та владних повноважень.