Державно-правова організація систем и державного управління : класичні і сучасні моделі - Морару, А. А . (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Досліджено різні теоретико-методологічні підходи до вирішення проблеми державно-правової організації системи державного управління. Компаративний аналіз класичних і некласичних моделей організації системи державного управління вказує на об’єктивні зміни суспільних відносин, які потребують розробки нових державно-правових стратегій здійснення управлінської діяльності.