Поняття форм державного контролю господарської діяльності у сучасній державно -правові й теорії - Тимошин, В. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Завдяки критичному аналізу і зіставленню окремих методологічних способів інтерпретації значення систематизації форм державного контролю господарської діяльності можна схарактеризувати їх роль для побудови ефективної системи державного управління.