Ідеологічні детермінанти політичного позиціонування України в умовах глобалізації - ТУМОВС, Р. А. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Досліджено основні політичні цінності та демократичні орієнтири, що мають бути закріплені в ідеології глобального політичного позиціонування України