СИНЕРГЕТИЧНИЙ ВИМІР ПАРАДИГМИ НАУКОВОЇ КАРТИНИ ВІЙНИ: ЯДЕРНА СТАБІЛЬНІСТЬ ТА МЕРЕЖЕВІ ЗАГРОЗИ КОНТРПОШИРЕННЮ - Дікарєв, О. І.; Волонець, О. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Політичне рішення про нерозповсюдження ядерної зброї є складнішим за технічне питання наявності урану. Найважливішим фактором у цій справі безпеки є гарантований міжнародний політичний тиск на порушників домовленостей та тих, хто приховує свої плани із розробки військових ядерних програм.