ПЕРЕДБАЧЕННЯ І ТВОРЕННЯ АПОКАЛІПСИСУ: СКАНДИНАВСЬКИЙ ВАРІАНТ - Дікарєв, О. І.; Дзавулько, О. А. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Нині фактаж та контекст політичних злочинів не відповідає усталеній концепції про можливість такої людської поведінки тільки в державах, де існують тоталітарні чи авторитарні режими. Генеза ідеосфери спричиняє можливість таких подій в розвинених демократичних державах.