ПОЛІТИЧНА РЕНТА: ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА - Дікарєв, О. І.; Стогній, О. М.; Крец, Г. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Використання категорії здобуття ренти для аналізу політичних процесів є продуктивним інструментом дослідження. Пошук ренти став частиною політичного та економічного процесу в галузі природних монополій.