Теоретичні засади інформаційного забезпечення системи державного управління Болгарії - Златко , Владімір Кєсковскі (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Теоретичні підходи і методи управління як в Україні, так і в Болгарії потребують серйозного реформування. При цьому реформа має проводитися як на ринкових, так і на державних підставах.