ПОЛІТОЛОГІЧНІ РОЗДУМИ У КОНТЕКСТІ ТРІАДИ “ПАРЛАМЕНТАРИЗМ — ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО — ПРАВОВА ДЕРЖАВА” - Бідзюра, І. П. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
У контексті концепцій атомізованого суспільства і суспільного ризику (З. Бауман і У. Бек) відкристалізовано тенденції соціально-політичного розвитку України, пов’язані з визначенням повноважень політикумного центру країни як відправних і визначальних щодо продовження процесу соціальних змін та, зокрема, реанімації реформи місцевого самоврядування в Україні.