УКРАЇНСЬКА СУСПІЛЬНА ДУМКА ПРО ПОЛІТИЧНЕ ЛІДЕРСТВО І ЛІДЕРІВ - Пахарєв, А. Д. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Систематизовані погляди і концепції відомих українських мислителів про політичне лідерство і лідерів. Автор звертає увагу читачів на історико-політологічні оцінки провідних українських політичних діячів і погляди на лідерство з боку найвідоміших українських істориків і суспільствознавців — М. Костомарова, М. Грушевського, В. Винниченка, В. Липинського і Д. Донцова.