ГРОМАДСЬКА АКТИВНІСТЬ У СТРУКТУРІ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ: СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНИЙ ВИМІР - КАРОЛЬ, ПАРАФІАН (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2022)
Проаналізовано проблему визначення поняття громадської активності як важливого соціально-психологічного фактора існування і розвитку сучасного громадянського суспільства. Досліджено основні теоретичні і методологічні підходи до визначення соціально-психологічного змісту громадської активності та її значення в загальній структурі соціальної активності.