ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ДІАГНОСТИКИ ЗДІБНОСТЕЙ СТУДЕНТІВ ДО ВИВЧЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ - ГРИНЬКО, О. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2022)
Розглянуті питання можливості підвищення ефективності викладання та засвоєння англійської мови. Предметом є пошук методів прогнозування можливостей вивчити англійську мову за період навчання у вищому навчальному закладі (з урахуванням психофізіологічних особливостей студентів).