АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИЩОЮ ОСВІТОЮ В УКРАЇНІ - МУЛИК, Л. Є. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Система вищої освіти, що діє сьогодні в Україні, формувалась протягом кількох десятиліть, коли і структура, і зміст, і форми управління визначались адміністративно і безальтернативно