ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОПЧНА КУЛЬТУРА ВЧИТЕЛЯ І РОЗВИТОК ТВОРЧОЇ ОБДАРОВАНОСТІ - ЛАСТОВЧЕНКО, І. О.; ІЮТЕЛЛО, Н. Я. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Розгадаються питання психолого-педагогічної культури вчителя загальноосвітніх шкіл для обдарованих дітей. Проаналізовано специфічні психологічні вміння вчителя сучасної школи - складові психолого-педагогічної культури