ПРОФЕСІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНА ПІДГОТОВКА ВЧИТЕЛЯ МУЗИКИ - САМАРІНА, С. І. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Подано результати дослідження рівня професійно-психологічної підготовки студентів молодших курсів музичного факультету