ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ДОСЛІДЖЕННЯ "Я-ОБРАЗУ" МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ - ЧУМАНОВА, Ю. В.; ЯРЕМЧУК, С. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Теоретично обгрунтовується проблема “Я-образу” та досліджується способом самооцінки рівень розвитку тривожності майбутніх педагогів, зроблено кількісний та якісний аналіз отриманих результатів