ПСИХОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ДЕВІАНТНОЇ ПОВЕДІНКИ МОЛОДІ - ВЕЛИЧКО, Т. Б. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Латинське слово детайо — відхилення використовується у психології як аналог поняття “відхилена поведінка”. Найбільш поширеним є розподіл неповнолітніх з відхиленою поведінкою па дві категорії