ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ КАР’ЄРНИХ ОРІЄНТАЦІЙ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ - ПОПЛАВСЬКА, А. П. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Зміни соціальної ситуації в Україні, активізація процесу розбудови українського суспільства призводять до поступової трансформації різних державних інститутів. Збройні Сили України є одним із таких інститутів, який нині прямує важким шляхом до реорганізації своїх структур з метою переходу до професійного статусу