ПОВЕДІНКА СТУДЕНТСЬКОЇ ГРУПИ ЯК ПРЕДМЕТ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО АНАЛІЗУ - МАЯЦЬКА, О. Ю. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2022)
Досліджуються існуючі соціально-психологічні підходи до вивчення поведінки членів студентської групи, а також вихідні методологічні основи такого аналізу. Особлива увага приділяється проблемі впливу студентської групи на її членів, а також феномену конформної поведінки. Аналізуються головні соціально-психологічні фактори впливу групи на її членів.