УПРАВЛІННЯ СТИЛЕМ СПІЛКУВАННЯ У СИСТЕМІ "ВЧИТЕЛЬ - УЧЕНЬ" ЯК УМОВА КОМФОРТНОГО ЕМОЦІЙНОГО САМОПОЧУТТЯ ШКОЛЯРІВ РІЗНОГО ВІКУ - ШЕВЧУК, Н. Г.; ХОМЕНКО, 3. I. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Лише той Учитель, Який живе так, як навчає. Катон Старший